Oberson Kft.

Az üzletviteli, Informatikai, videó és hang technológia fejlesztések otthona.

Az Oberson Kft. a 2013. évben alakult, a 2016. évtől fő profilja az informatikai rendszertervezés, programozás és kutatás-fejlesztés.

Tevékenységünket jellemzően két fő területen végezzük, mely nem más, mint a vállalati digitális információs (ERP) rendszerek kialakítása, fókuszálva az általános vállalatirányítási modulokon túl a minőségügyi rendszermodulok kialakítására és bevezetésére a vállalatoknál a minőségi munkafolyamatok szabályozására koncentrálva, valamint a vállalati kommunikáció mind hatékonyabb kihasználásának kialakítása. A másik terület a közösségi információs rendszerek rendszerelméletének kutatása, optimalizálása és ezek biztonsági alrendszerének fokozása.

Egyik legnagyobb eredményünknek tekintjük, hogy kialakítottunk egy nyílt forráskódra épülő, felhő alapú ERP rendszert, amit az elmúlt években több vállalatnál is sikeresen bevezettünk és működtetünk. Jelenleg az egyik legfőbb célunk ennek a rendszernek a folyamatos fejlesztése, melynek eredményeképp egyre költséghatékonyabban tudjuk kínálni üzleti partnereink részére.

A hazai piac mellett cégünk már külföldi partnerekkel is rendelkezik valamint a vállalati szféra mellett a közösségi weboldal fejlesztés témakörén belül is dolgozunk projekteken, melyekben innovatív technológiai megoldásokat építve, új aspektusba helyezzük a már megszokott metódusokat.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy évekre visszanyúló, szoros üzleti kapcsolatokkal rendelkezünk, lojalitásunk és megbízhatóságunk eredményeképp az elmúlt évben számos szakmai kihívással kecsegtető K+F projektben számítottak ránk partnereink.

Ma már nem egy, a társadalom egésze számára hasznos kutatás-fejlesztés projektben vállalhatunk felelősségteljes szerepet. Jelenleg futó munkáink között fellelhető például:

  • a vállalati ERP rendszerek és a közösségi média egy platformra hozása,
  • mesterséges intelligencia (MI) eszközök alkalmazása egészségügyi és üzleti környezetben,
  • orvostechnikai eszközök és különböző orvosi szolgáltatások felhőalapú integrált rendszerének fejlesztése, bigdata kutatás MI alkalmazásával,
  • távolról vezérelhető passzív zárrendszer kifejlesztése,
  • kültéri és beltéri navigációs rendszer összehangolása egy applikációba.

Cégünkben már jelenleg is számos informatikai szakember dolgozik, de terveink alapján a jövőben még több fiatal fejlesztő munkatárs számára tudunk folyamatos szakmai fejlődést és biztos karriert nyújtó munkát kínálni, hiszen még inkább bele kívánjuk vetni magunkat a K+F világába.

Hosszú távú terveink közt szerepel nyitni a nagyvállalatok, és kormányzati munkák felé és az egyre nagyobb volumenű feladatok elvégzésével nem csupán üzleti sikereinket gyarapítani, de a társadalom egésze számára hasznos eredményeket elérni.

.